Om FramVuxna

Välkommen till FramVuxna!

Denna blogg finns till för alla vuxna som på olika sätt möts i skolan. Allra mest kommer den att handla om att vara förälder eller annan närstående vuxen till barn och ungdomar som går i skolan. Om hur vi kan bidra till att våra barns skoltid blir den bästa möjliga så att de kan utvecklas till modiga och livshungriga människor. Om hur vi kan samtala och arbeta tillsammans med alla de vuxna som har skolan som arbetsplats och som finns där varje dag för våra barns skull.

Jag hoppas att FramVuxna ska vara intressant för både föräldrar, lärare, skolledare och alla andra vuxna som är engagerade i barns och ungdomars varande i skolan. Jag ser gärna att här förs diskussioner och du är mycket välkommen att kommentera mina inlägg. Vill du dessutom delta med ett gästinlägg är det bara att kontakta mig.

 

LisaJag heter Lisa Carr. Jag är förälder till två barn, ett av dem går i förskolan och ett i skolan. Jag är inte lärare, även om jag har en hel del pedagogisk utbildning, och jag har sedan mycket länge en stark passion för lärande och utveckling. Mitt intresse för skolfrågor har växt sedan mitt barn började grundskolan och jag själv engagerade mig i vår skola. Jag kommer att skriva utifrån egna och andras erfarenheter och tänkta tankar.

Väl mött!

Annonser

En tanke på “Om FramVuxna

  1. Ping: Det här med kränkningar och mobbning på nätet | IT-samordnare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s